• Pași spre viață
  Realizator: Cristina Olariu
  Emisiunea Pași spre viață se adresează tinerilor 25+ care se confruntă cu provocări legate de decizii dificile, situații la limită. Dar cum o situație critică, dacă nu te dărâmă, te face mai puternic, căutăm oameni și răspunsuri la aceste provocări, pentru a deveni mai puternici și pentru a păși cu mai multă îndrăzneală și credință spre viață.


 • Vieți transformate
  Realizator: Ioan Ciobotă
  Experiența întoarcerii la Dumnezeu poartă în ea însăși ceva unic, misterios și miraculos. Nu o dată am întâlnit persoane învăluite în armonie și bucurie interioară, pentru că viața lor a fost schimbată în mod fundamental prin împacarea cu Dumnezeu – în Cristos Isus, Domnul nostru. Mulți dintre aceștia au mărturii deosebite, experiențe uluitoare a modului minunat și diferit în care Dumnezeu le-a influențat viața. În fiecare episod aveți ocazia să cunoașteti astfel de oameni. Ei ne împărtașesc câte ceva din minunea care le-a marcat viața, iar în acest fel aveți posibilitatea să redescoperiți în viața dvs. miracole ale prezenței lui Dumnezeu.


 • De la inimă la inimă
  Realizator: Lidia Iliesi
  Alo, putem vorbi puțin? Si acel puțin s-a transformat adesea în convorbiri lungi, lungi. Cineva de la celălat capăt,își depăna povestea vieții, mărturisea despre minunea pe care tocmai a făcut-o Dumnezeu, dorea încurajare sau mă încuraja .. Mi-a venit un gând: să le invit pe femei la o discuție sinceră așa DE LA INIMĂ LA INIMĂ. Gândul a devenit obsesiv . A trebuit să-l pun în aplicare și astfel prima mea invitată Tabita Ianc a deschis drumul emisiunii “ DE LA INIMĂ LA INIMĂ”


 • Armonii pentru copii
  Realizator: Cristina Bejinar
  Armonii pentru copii își propune ca în fiecare sâmbătă să aducă prospețime, veselie, învățătură sănătoasă adaptată și adresată în mod special copiilor. Copii sunt viitorul, dacă investim valori, idei, principii sănătoase de la o vârstă fragedă rezultatele nu vor întârzia să apară.


 • O împărăție care nu se poate clătina
  Realizator: Viorel Bălțatu
  În aceste vremuri tulburi în care se poate observa cu ușurință rapiditatea cu care sunt schimbate guvernele și ideologiile partidelor, există o Împărăție al cărei mesaj rămâne neschimbat cu trecerea timpului: Împărăția lui Dumnezeu. Scopul fiecărui creștin este să caute în primul rând această împărăție care nu se clatină. Prin această emisiune dorim ca Dumnezeu să aducă cât mai aproape de sufletele ascultătorilor această Împărație.